Zondag 31 maart

Deze dag vertrekken we weer naar Nederland. Het vliegtuig vertrekt, als alles goed verloopt, om 14.05 uur vanuit Banjul. We worden om 11.30 uur door een taxi opgehaald. Maar eerst wat uitslapen en genieten van een heerlijk ontbijt. Dit allemaal in paassfeer met gekleurde eieren, mooi gedekte tafels en heerlijke cup cakes met van alles en nog wat gevuld. Iedereen is vrij om te doen wat ie zelf wil als iedereen maar om 11.30 uur in de hal is.

Sommigen gaan heerlijk zwemmen, andere nog wat foto’s maken van de omgeving. In de zee kun je alleen pootje baden, er is veel wind en een sterke stroming. De temperatuur van het zwembad is hoog, daar kun je zonder er erg in te hebben, gewoon inlopen, Wim S weet hier alles van.

Dan worden de koffers boven op de bus geladen en vertrekken we naar het vliegveld. Het toestel landt al vrij snel en alles loopt redelijk op tijd. Het is een hele drukte, er zijn veel Nederlanders die ook terug gaan naar huis.  Tijdens de vlucht genieten we nog een heerlijke warme maaltijd en een ieder vermaakt zich opperbest door te lezen en/of een tukkie te doen.

We landen om 22.30 uur op Schiphol. Wij kunnen met z’n allen blij en dankbaar zijn dat niemand van ons ziek of iets dergelijks is geworden en dat we weer veilig op Nederlandse bodem staan. Nadat de koffer van de band is gerold neemt eenieder afscheid van elkaar en we spreken af dat we de datum voor de reünie doorgemaild krijgen. Ook zorgt iedereen ervoor dat zijn/haar foto’s op een usb stick bij Drukkerij den Hoed in Wijk bij Duurstede terecht komen.

Dit bericht is geplaatst in Gambia 2013. Bookmark de permalink.

Eén reactie op Zondag 31 maart

  1. atie schreef:

    Dag allemaal!
    alle complimenten! Geweldig resultaat
    groet
    atie

Reacties zijn gesloten.