Verslag Gambia zaterdag 14 februari

Gambia zaterdag 14 feb

Wat ik al voorspelde is uitgekomen. Ontbijt om 9 uur, contact met de Belgen, wandeling naar Senegambia en terug. Lekker uitwaaien en met de pootjes in zee. Het was goed toeven op ons oude stekje. Wat een verschil in klasse. Ter plekke ook maar meteen de lunch laten komen. Nog even de souvenirshop bekeken en weer terug.
Even bij de receptie langs voor en Mars of iets dergelijks. Dat kon ik niet zo snel vinden. Maar niet getreurd. Er waren wel nootjes en zelfs een eenzame zak met liquorice cuttings, ofwel drop stukjes.

Maar gisteren was ook vrijdag de dertiende. Dat verklaart misschien waarom ik vandaag toch echt wel serieuze problemen met mijn darmen heb. Wat immodium en ors-poeder van Wim houdt me op de been. Wel enigszins toepasselijk want vandaag is ook cleaning day. Dat betekent dat iedereen huis en goed moet schoonmaken. Het betekent ook dat een deel van de dag geen ander vervoer is toegestaan dan voor afvoer van troep. Ik hoop dat mijn troep voldoende is afgevoerd, zodat ik gerust het vliegtuig in kan.
Na de wandeling heb ik in elk geval twee uurtjes geslapen. Daarna nog even onder de douche en dan uit checken.

Vandaag is Valentine’s day. Het hotel biedt een speciaal menu aan. Dat pikken we nog mooi mee voordat we vertrekken.

Dit bericht is geplaatst in Gambia 2015. Bookmark de permalink.