Sponsoren

De Stichting LEF kan alleen haar werkzaamheden uitoefenen met de hulp van sponsoren.

Wij onderscheiden een drietal soorten sponsoren

Schoolgeld sponsoren:

Particulieren en organisaties die één of meerdere kinderen sponsoren voor hun schoolgeld en warme maaltijd. Schoolgeld sponsoren kunnen via het Machtigings formulier schoolgeld het formulier downloaden om hun bijdrage kenbaar te maken, zij maken zelf maandelijks het geld over of vullen de machtiging in en sturen hem naar het secretariaat van de stichting. De stichting verzorgt dan de maandelijkse incasso.

 

 

Sponsoren : Particulieren en/of organisaties die een bepaald jaar en/of bouwreis sponsoren,

GECO verhuur en Verkoop Wijk bij Duurstede, Het juiste materieel, voorzien van uitstekende kwaliteit, gekeurd en goed onderhoud dat is wat u van ons kan verwachten. Daarnaast is GECO continue in beweging om u optimaal van dienst te kunnen zijn, zoals uitbreiding en vernieuwing van het assortiment.

Karwei Wijk bij Duurstede Wat je ook bedenkt, Geen punt bij Karwei

Nellen Constructies Wijk bij Duurstede is gespecialiseerd in maatwerk oplossingen voor de bouw, industrie en particulieren. Wij maken alles van metaal !

Overheidsdienstverlening Wijk bij Duurstede levert Kennis en Ervaring; Advies, Project- en Interim management en training op het gebied van Ruimtelijke Ordening, Bouwen en Wonen en Communicatie.

Automatiserings & Adviesbureau P. van Leeuwen VOF Wijk bij Duurstede stelt zich ten doel, automatiseringsprojecten te realiseren voor bedrijven met 1-20 werkplekken. Onder realiseren verstaan wij, advies, levering, installatie , support en ondersteuning. Wij zijn er om uw vraagstukken om te zetten naar een volledig werkende oplossing

To The Point Design Wijk bij Duurstede staat voor duidelijk en helder design. Wij richten ons op het verzorgen van websites voor midden- en kleinbedrijf. Ook voor startende en ondernemende particulieren, kunstenaars en hobbyisten staan wij klaar.

Werken en Administratie  Cothen, hét administratiekantoor voor woningbouw-verengingen en woningbouw-stichtingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bewijs ons dat je geen bot bent: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.